N.A. don't give up

Nej nu är det nog dags att rycka upp sig bara en liten aning. Jag har insett att det inte är en bra idé att enbart kolla på sorgliga TV-program flera dagar i rad. Krim, psykdagböcker, docs och så lite mer psykisk ohälsa på det. Blod/svett/tårar. Nuförtiden har jag ovanligt svårt för att skriva längre sammanhållna texter. Alla tankar bara flyter samman. Ingenting är intressant längre när jag tänker skriva ned det. Jag fick en fin röd dagbok för ett tag sedan där alla sidor fortfarande är blanka. Den är för fin för att kladdas ned med oviktigheter och halvdana teckningnar. Väntar på en lång session av annorlunda händelser.
 
Jobbigt förresten att bli påmind om att man har ett eget ansvar för att leva sitt liv varje dag. Vill banka huvudet i väggen för att det känns som att jag inte kan göra något åt hur absolut ovärd tillvaron känns. Det finns stunder då man känner sig så obehagligt styrd och kontrollerad. Fast det jobbigaste är ändå de motstridiga idéerna om att man vill känna sig behövd och göra viktiga saker, samtidigt som man vet att man bara är en hjälplös obetydlig liten grej i universum. Fast man kan ju ändå inte bara ge upp allt och göra exakt som man själv vill. Vad vill man ens själv?
Från början halvt omotiverad bild på N.A., men kom sedan på att denna starka tjej visst har en koppling till texten. Hon har på något sätt alltid återfunnit gnistan och lusten att göra något. Hon 1) växte upp i en våldsam miljö där fadern misshandlade modern och hon var så fattig att hon var tvungen att gå 2 timmar till skolan varje dag, 2) När hon flyttade till huvudstaden för att bli artist gick hon igenom misslyckande efter misslyckande och grät sig själv till sömns varje kväll och var orolig inför framtiden. 3) hennes mamma blev styckad till döds av en mentalt instabil släkting som yxmördade henne och begick självmord genom hälla frätande syra på sig själv, 3) Hennes ex-man är en alkoholist och blev arresterad för våldtäkt på minderåriga tjejer vid upprepade tillfällen samt fick barn med en annan kvinna, 4) Hon uppfostrar sin son helt själv samtidigt som hon är grymmast på sitt jobb. Och kolla vad vackert leende hon har? Börjar fan misstänka att hon är psykopat. 

Kommentarer!
Anonym

varje morgon känns livet meningslöst men sedan man tvingat upp sig och upplever de vanliga vardagliga små saker börjar morgonens mörker ge sig.

Skrivet den 2012-10-30 kl. 10:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback